Vrijdag 8 juni 2018 in Vitelia

Vacature: fulltime assistent hoofd administratie

Bij administratie Coöperatie Vitelia zijn we op zoek naar een fulltime assistent hoofd administratie (m/v). Wil jij onze organisatie komen versterken? Bekijk dan snel onderstaande vacature.

Bij Coöperatie Vitelia zoeken we een fulltime assistent hoofd administratie die met veel passie en energie ons team komt versterken.

Heb je een bovenmatige interesse in het verhaal achter de cijfers en vind je het leuk om met administratieve processen bezig te zijn? Dan ben jij wellicht de ambitieuze collega die wij zoeken en is dit een mooie vervolgstap in je carrière. Belangrijke eigenschappen in deze functie zijn verder: daadkracht, flexibiliteit, structureren en analytisch vermogen.
We werken op dit moment met de ERP-pakketten SAP Business One en Microfas. We zitten nu in de overgangsfase naar een nieuw ERP-pakket (Microsoft Dynamics). Ervaring en/ of affiniteit met ERP is daarom een sterke pré.

Bij Coöperatie Vitelia ben je verantwoordelijk voor de volledige, tijdige en betrouwbare oplevering van de rapportages van de bedrijven van Vitelia.
Met het team van de financiële administratie verantwoordelijk voor de volledige, tijdige en betrouwbare oplevering van de rapportages van de bedrijven van Vitelia te weten:

  • Vitelia Voeders, mengvoederproducent met vestigingen in Oirlo, Ysselsteyn en Wanssum

  • Vitelia Agrocultuur, handelsbedrijf in producten voor boom- en sierteeltkwekers, akkerbouwers, rundveehouders en loonwerkers, gevestigd in Lottum en Hazerswoude-Dorp

  • Cultus Agro Advies, advies- en onderzoeksbureau binnen de boomkwekerij en vaste planten met vestigingen in Lottum, Hazerswoude-Dorp en Venlo

  • Vitelia Winkel Ysselsteyn, winkel met een totaalassortiment voor tuin en dier, gevestigd in Ysselsteyn

  • Coöperatie Vitelia, hoofdkantoor waarin directie en stafdiensten ondersteunend werken aan bovengenoemde bedrijven, gevestigd in Oirlo