Donderdag 5 april 2018 in Cultus

Meet en Green 2018

Meet&Green is een jaarlijks terugkerend evenement voor de professionele boomkwekerijsector en is een initiatief van Cultus Agro Advies in samenwerking met Vitelia Agrocultuur. Deze kennisdag met interessante proeven van gewasbeschermings- en bemestingsfabrikanten, machine-demonstraties en een kennisplein met toeleveranciers, is uitgegroeid tot dé infodag voor de professionele boomkweker.

Data en locaties zijn bekend

Regio Venlo

In 2018 zal Meet&Green regio Lottum plaatsvinden op donderdag 21 juni op het voormalige Floriadeterrein te Venlo. Op deze bruisende campus genaamd Brightlands Campus Greenport Venlo zijn na de Floriade in 2012 en met name het afgelopen jaar veel nieuwe innovatieve bedrijven en clusters ontstaan en gevestigd. Hier werken vernieuwers uit het MKB, startups, wetenschappers en studenten samen op het gebied van kweken en telen in de agribusiness.

Zo heeft ook Cultus Agro Advies in 2017 op deze locatie een onderzoekslocatie geopend waar diverse proeven worden uitgevoerd voor zowel de boomkwekerij als glastuinbouw. Tijdens Meet&Green 2018 zullen wij op deze locatie diverse innovaties tonen. In en rond de proeflocatie van Cultus zullen verschillende proeven aangelegd worden waar geïnteresseerde kwekers uit het hele land actuele kennis kunnen vergaren.

Regio Zundert

Op donderdag 28 juni vindt Meet&Green plaats in regio Zundert in samenwerking met CLTV Zundert. Boomkwekerij 'De Rutven' in combinatie met boomkwekerij 'Het Slagmoer' zullen het decor vormen van deze kennisdag.

Klantenborrels

Verder worden er nog twee klantenborrels georganiseerd in regio Boskoop op donderdag 5 september en in regio Opheusden (i.s.m. AR Plant) op donderdag 20 september.

Wilt u meer weten?

Op onze website www.meetengreen.nl vindt u ook al informatie over de objecten die worden getoond en welke partners dit jaar meedoen!