Vrijdag 4 januari 2019 in Vitelia Voeders

Masterclass investeert in jong agrarisch talent

In 2013 startte Vitelia Voeders met de Masterclass ‘Boeren met toekomst’, speciaal voor studenten en jongvolwassenen met een bijzondere interesse voor de veehouderij. Dit jaar staat er opnieuw een inspirerend en leerzaam programma op de agenda.

Als onderdeel van een agrarische coöperatie kijken we graag verder dan enkel onze primaire eigen kernactiviteit.
Het continu promoten van de agrarische sector op een positieve en realistische manier zit in het DNA van Coöperatie Vitelia en dat vinden wij eigenlijk een vanzelfsprekendheid.

Binding

We gaan graag proactief in gesprek met jonge agrarische professionals. Zo kunnen wij van elkaar leren en uiteindelijk nóg beter worden. Om dit te faciliteren zijn we zeven jaar geleden gestart met de Masterclass reeks.
Inmiddels wordt ons concept ook door concullega’s gekopieerd en dat is in principe alleen maar goed met het oog op sectorpromotie.

Uitgangspunt van de Masterclass

Middels kennisdeling en discussies met jonge -toekomstige- agrarische professionals proberen wij te binden en deze belangrijke groep mensen te behouden voor de agrarische sector.
Deelname is gratis en daarmee onderstrepen wij het belang van deze bijeenkomsten voor ons en de gehele sector.

Tijdens deze masterclasses vertellen aansprekende ondernemers & influencers over ontwikkelingen, ondernemerskeuzes, duurzaamheid en innovaties in de dierhouderij veelal aan de hand van praktijkvoorbeelden.
Vitelia hoopt op deze wijze de ‘young professionals’ met een bijzondere interesse voor de veehouderij nog enthousiaster te maken en te houden ten aanzien van de agrarische sector.

Op dinsdag 22 januari start de eerste van vijf bijeenkomsten voor drie verschillende diergroepen te weten; pluimvee, rundvee en varkens.

Interesse?

Ben of ken jij iemand tussen de 16-30 jaar die graag:

  • zichzelf verder wil ontwikkelen binnen de veehouderijsector
  • zijn netwerk wil vergroten door in contact te komen met lot- en leeftijdsgenoten
  • meer inspiratie en kennis ontvangt van mede-professionals en influencers in de sector

Meld je dan hieronder snel aan voor een of meerdere gratis Vitelia Masterclass bijeenkomsten!