Coöperatie Vitelia

Wellicht heeft u op één van onze websites reeds kennisgemaakt met de bedrijven van Vitelia en weet u waar ze dagelijks hun uiterste best voor doen. Om ervoor te zorgen dat Vitelia Voeders, Vitelia Agrocultuur, Vitelia Winkel en Cultus Agro Advies zich elke dag volledig kunnen richten op hun specialiteit zijn wij er, Coöperatie Vitelia.

Verschillende takken, één boom

Om het optimale uit de samenwerking van alle bedrijven van Vitelia te halen en van elkaars kennis en diensten gebruik te kunnen maken is het aan Coöperatie Vitelia om de bedrijven hierin te faciliteren. Dat begint bij een goede locatie waar bedrijven met elkaar samen kunnen werken. Gelegen in het dorpje Oirlo aan de Deputé Petersstraat vind je het hoofdkantoor van Vitelia. Je zou kunnen zeggen dat wij, de coöperatie, achter de schermen werken voor alle bedrijven van Vitelia.

Simpel gezegd regelen wij het huishouden van Vitelia

Simpel gezegd regelen wij het huishouden van Vitelia. Het is aan ons om er voor te zorgen dat de financiële administratie op orde is, alle personeelszaken goed zijn geregeld, de automatisering goed geregeld is, iedereen beschikt over een goede werkplek, onze communicatie en reclame-uitingen in stijl zijn en dat iedereen bovenal hartelijk welkom wordt geheten in de Oelderse Halte, ons regionaal bedrijvencentrum. Dat doen we samen voor alle bedrijven van Vitelia.