Een stukje Vitelia voor u!

Zo luidde de uitnodiging voor de algemene vergadering van Coöperatie Vitelia in 2014. Een historische algemene ledenvergadering omdat de ledencertificaten van Vitelia zijn geïntroduceerd en uitgegeven en de leden zo hun eigen stukje Vitelia in ontvangst namen.

Coöperatieve gedachtegoed moderniseren

De ledenraad van Coöperatie Vitelia vindt het belangrijk dat de leden van de coöperatie daadwerkelijk betrokken leden zijn. Het behouden van vrijheid van het lid om al dan niet zaken te doen met Vitelia is voorwaarde nummer één; doet men wel zaken dan wordt dat beloond met een toenemend stukje eigenaarschap. Als moderne coöperatieve organisatie vinden we het belangrijk dat het lid voor haar betrokkenheid wordt beloond. Door ledencertificaten te introduceren is dit mogelijk gemaakt.

Haal eruit wat erin zit met uw lidmaatschap

Gezond boerenverstand

De ledencertificaten zetten stapsgewijs het vermogen van de coöperatie op naam van de leden. Het proces om te komen tot ledencertificaten was zorgvuldig en constructief. De ledenraad en directie hebben gezocht naar een compromis tussen het belang van het lid en de continuïteit van de coöperatie. Resulterende in een vernuftig participatiereglement met een vleugje gezond boerenverstand wat zich eenvoudig laat uitleggen en hanteren. In het participatiereglement vindt u alle informatie over de vermogensopbouw. 

Lid worden?

Wilt u ook lid worden van Coöperatie Vitelia en gebruikmaken van alle voordelen? Meld u dan direct aan via onderstaand formulier of neem telefonisch contact op via 0478-578100.

Lid worden